Γυναίκα κοιμήθηκε με περισσότερους από 100 παντρεμένους για να σώσει τον γάμο τους


Cretaday.gr - Η Κρήτη στο επίκεντρο

Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής της βρετανικής τηλεόρασης «This Morning», όταν παρακολούθησαν τη 47χρονη Gweneth Lee να μιλά για το γεγονός ότι συνηθίζει να κοιμάται με παντρεμένους άνδρες, προκειμένου να τους βοηθήσει με τον γάμο τους.

Η Gweneth αποκάλυψε στους παρουσιαστές, Holly Willoughby και Philip Schofield, πως έχει σώσει πολλούς γάμους, ενώ εκείνοι δεν φάνηκαν ενθουσιασμένοι με τα όσα άκουγαν και τη ρώτησαν εάν η ελεύθερη σeξουαλική συμπεριφορά της την κάνει «ιερόδουλη». Η αντίδραση της 47χρονης ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμη, καθώς τους απάντησε ότι καμία χρηματική δοσοληψία δεν λαμβάνει χώρα κατά τις συνευρέσεις.

Βέβαια, όπως είπε, υπάρχουν κάποιοι κύριοι που προθυμοποιούνται να πληρώσουν τα εισιτήρια της 47χρονης Λονδρέζας, σε περίπτωση που η επαφή λάβει χώρα στο εξωτερικό.

Τους εν λόγω κυρίους τους βρίσκει μέσα από site γνωριμιών που φέρνει κοντά παντρεμένους άντρες με πρόθυμες κυρίες, στο οποίο γράφτηκε όταν έχασε τον δικό της σύζυγο.

«Είχαμε έναν ανοιχτό γάμο ήδη από την αρχή», είπε χαρακτηριστικά, «ήμουν η τέταρτη γυναίκα του εκλιπόντος συζύγου μου. Νομίζω πως η μονογαμία είναι υπερτιμημένη. Παντρεύεσαι επειδή βρίσκεις τον καλύτερό σου φίλο. Νομίζω πως ένα ειδύλλιο δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φυσική έλξη. Πρέπει να είσαι έξυπνος και να βρεις κάποιον που να είναι επίσης έξυπνος».

Η Gweneth είπε πάντως πως δεν κοιμάται ποτέ με φίλους του άντρα της, μιας και έχει τις αρχές της, ωστόσο αυτό που κάνει είναι να αποφορτίζει τα παντρεμένα ζευγάρια, χαρίζοντας μερικές στιγμές απόλαυσης στον σύζυγο.