Κοτζιάς: Τρία χρόνια κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση με ψέματα

Κοτζιάς: Τρία χρόνια κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση με ψέματα


Cretaday.gr - Η Κρήτη στο επίκεντρο

O υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, σημείωσε πως ουδέποτε δήλωσε ότι «οι αθώοι για την υπόθεση Novartis πρέπει να αποδείξουν την αθωότητα τους», ενώ υπογράμμισε πως κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση με ψέματα και συκοφαντίες.

Όσον αφορά στα όσα είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο κ. Κοτζιάς επανέλαβε ότι σε αυτήν σημείωσε για την υπόθεση Novartis: «Ουδείς καταδικάζεται εκ των προτέρων αλλά τα σκάνδαλα υπήρξαν. Ποιος είναι ο φορέας τους; ας το βρει η δικαιοσύνη. Εγώ θα ψηφίσω για μια εξεταστική επιτροπή στη Βουλή και θα στηρίξω τη διαδικασία. Διότι αν κάποιος είναι αθώος, θα πρέπει να αποδοθεί ξανά στην κοινωνία ως αθώος. Αν κάποιος είναι ένοχος, πρέπει να γίνει κάθαρση σύμφωνα και με την παλιά ελληνική παράδοση στην αρχαιότητα».

«Είναι αβίαστο το συμπέρασμα ότι παράγονται ψευδείς ειδήσεις. Τρία χρόνια κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση με ψέματα, με συκοφαντίες, με δολοφονίες χαρακτήρα. Τους ενοχλούν δύο πράγματα. Σας ενοχλεί ότι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την κυβέρνηση που θέτουν το καθήκον πάνω από τον εαυτό τους, που δεν τους κρατά κανείς και μπορούν να λένε τη γνώμη τους», τόνισε ακόμα ο υπουργός Εξωτερικών.