Κρητικός επιχειρηματίας κλείστηκε στο χώρο των αποσκευών ενός πούλμαν


Cretaday.gr - Η Κρήτη στο επίκεντρο

Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε ένας επιχειρηματίας από το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να δώσει στο παρών σε εκδήλωση, παρουσία επιχειρηματιών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μανώλης Αργυράκης στην εκπομπή του στο Ράδιο Κρήτη, όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο από το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μεταβούν σε συνεδριακό κέντρο της Ελευσίνας.

Όλα κυλούσαν ομαλά, όταν κάποιοι που κάθονταν στις τελευταίες θέσεις του λεωφορείου, άκουσαν έναν θόρυβο που προερχόταν από το κάτω μέρος του οχήματος. Καθώς ο θόρυβος γινόταν ολοένα και πιο έντονος, ενημέρωσαν τον οδηγό, ο οποίος με τη σειρά του σταμάτησε το όχημα για να δει τι έχει συμβεί.

Κατεβαίνοντας από το πούλμαν, ο οδηγός άνοιξε τον χώρο των αποσκευών και εκεί αντίκρισε έναν από τους επιχειρηματίες που ήταν να μεταφέρει, ο οποίος φορούσε το κοστούμι του και είχε ένα βαλιτσάκι στο χέρι. Αφού τον βοήθησαν να βγει έξω, τίναξε τις σκόνες από πάνω του και επιβιβάστηκε κανονικά στο λεωφορείο.

Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι ο συνεργάτης του, ο οποίος ταξίδευε κανονικά στη θέση του, δεν τον αναζήτησε!

Όπως φαίνεται, ο άτυχος Ηρακλειώτης, έσκυψε για να βάλει τις αποσκευές του στον ειδικό χώρο ή να πάρει κάτι από αυτές, ο οδηγός δεν τον είδε, έκλεισε τις πόρτες και τον εγκλώβισε άθελά του μέσα!