22χρονη κατέγραψε την σοκαριστική στιγμή που ένας άντρας στο λεωφορείο ξεγυμνώθηκε μπροστά της και άρχισε να αυνανίζεται (βίντεο)


Cretaday.gr - Η Κρήτη στο επίκεντρο

Μία 22χρονη, η Κάρλα Λουίζ Ντάλα, βρισκόταν σε ένα λεωφορείο στην περιοχή Λιντς στην Αγγλία, όταν ένας άντρας πήγε και κάθισε πιο κοντά της και άρχισε να αυνανίζεται.

Η νεαρή κοπέλα, μάλιστα, κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή σε βίντεο, στο οποίο ακούγεται η Κάρλα να του λέει να σταματήσει, αλλά εκείνος την αγνόησε και συνέχισε.

«Πήγα στον επάνω όροφο του λεωφορείου γιατί ο κάτω ήταν γεμάτος. Είδα ότι υπήρχε ένας άντρας στο πίσω μέρος του λεωφορείου και πήγα να κάτσω στην μέση. Τότε, παρατήρησα ότι ο άντρας ήρθε πιο κοντά μου, αλλά δεν του έδωσα αμέσως σημασία», ανέφερε σχετικά η 22χρονη.

Και πρόσθεσε: «Γύρισα και κοίταξα στο πλάι και είδα ότι ο άντρας με κοίταζε έντονα. Το βλέμμα του ήταν πάνω μου και τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα. Έβγαλα το κινητό μου για να τον τραβήξω βίντεο και του ζήτησα να σταματήσει».

«Πραγματικά δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω».

Η ίδια σημείωσε ότι αν και ανέφερε το περιστατικό στον οδηγό, εκείνος απλά της είπε να αλλάξει θέση. Αργότερα, η κοπέλα ανέφερε το περιστατικό και στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα.

Δείτε το βίντεο: