ΗΠΑ: 26χρονη πυροβόλησε άστεγο που της είπε να χαμηλώσει τη μουσική για να κοιμηθεί

ΗΠΑ: 25χρονη πυροβόλησε άστεγο που της είπε να χαμηλώσει τη μουσική για να κοιμηθεί


Cretaday.gr - Η Κρήτη στο επίκεντρο

Μια 26χρονη κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, καθώς πυροβόλησε άστεγο που της ζήτησε να μετακινήσει την Πόρσε της επειδή έπαιζε δυνατά μουσική στις 3 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Gerard Melton, 54 ετών, προσπαθούσε να κοιμηθεί στο πεζοδρόμιο στο Νάσβιλ του Τενεσί, αλλά δυσκολευόταν λόγω των καυσαερίων και της δυνατής μουσικής από το πολυτελές αυτοκίνητο της Katie Quackenbus.

Η νεαρή οδηγός όμως όχι μόνο δεν άκουσε την παρατήρηση του άστεγου αλλά απομακρύνθηκε από το όχημά της, αφού πρώτα πυροβόλησε δυο φορές εναντίον του. Στη συνέχεια επέστρεψε για να πάρει την Πόρσε και να απομακρυνθεί από το σημείο.

Από τον πυροβολισμό ο 54χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και παραμένει νοσηλευόμενος στο Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου Vanderbilt.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της καρτηγορούμενης ισχυρίστηκε ότι η κόρη του δεν κατάλαβε ότι τραυμάτισε τον Melton και πως απλώς προσπαθούσε να προφυλαχθεί, ρίχνοντας προειδοποιητικές βολές. Υποστήριξε επίσης ότι η κόρη του είχε δει τον άστεγο να παρενοχλεί μια γυναίκα πριν της κάνει την παρατήρηση.