Ο Sting έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες στο Ηρώδειο

Ο Sting έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες στο Ηρώδειο


Cretaday.gr - Η Κρήτη στο επίκεντρο

Στην Ελλάδα έρχεται το καλοκαίρι ο Sting για δύο μοναδικές συναυλίες στο Ηρώδειο στις 22 και 23 Ιουνίου.

Ο Sting, ο τραγουδιστής και μπασίστας των θρυλικών Police που έκανε και μια εξαιρετική σόλο καριέρα, έχει πουλήσει περίπου 100 εκατομμύρια άλμπουμ από τη συνολική δουλειά του, ενώ έχει εμφανιστεί σε πάνω από 15 ταινίες, διεύθυνε την παραγωγή του A Guide to Recognizing Your Saints και το 1989 έπαιξε στο The Three penny Opera του Broadway.

Γεννημένος στο Newcastle της Αγγλίας, ο Sting μετακόμισε στο Λονδίνο το 1977 και δημιούργησετους The Police με τους Stewart Copeland και Andy Summers. Η μπάντα κυκλοφόρησε πέντε στούντιο albums, κέρδισε έξι βραβεία Grammy και δύο βραβεία Brits και συμπεριλήφθηκε στο The Rock and Roll Hall of Fame το 2003.

Ως σόλο καλλιτέχνης, ο Sting έχει κερδίσει 10 επιπλέον βραβεία Grammy, δύο Brits, ένα Golden Globe, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Oscar, μια υποψηφιότητα Tony και το βραβείο Century Award του Billboard Magazine. Μέλος του Songwriters Hall of Fame, έχει κερδίσει τα βραβεία Kennedy Center Honors, The American Music Award of Merit και πιο πρόσφατα, το The Polar Music Prize.

Το τελευταίο του άλμπουμ, 57th & 9th, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2016.